دعوت به راه‌اندازی استارت‌آپ توزیع مواد غذایی، پروتئینی، میوه و سبزی

 

 عضو هیات مدیره سازمان تعاون روستایی کشور گفت: طرح توزیع اینترنتی و دیجیتالی مواد غذایی، پروتئینی، میوه و سبزی با استارت‌آپ‌ها تا ۶ ماه آینده در تهران فعال می‌شود.
عباس‌ علی‌آبادی گفت: نخست دو مرکز توزیع و عرضه کالا در جنوب و شرق تهران، جهت پخش و رساندن مواد غذایی مورد نیاز به دست مصرف‌کننده پیش‌بینی شده که ظرفیت انبارهای این دو مرکز حدود ۴۵ هزار تن است، اما برای نگهداری مواد غذایی فسادپذیر، سردخانه‌ای در جنوب شهر تهران احداث می‌شود تا خدمات زنجیره توزیع در اختیار مجموعه بخش خصوصی قرار گیرد. ضمن اینکه برخی از اتحادیه‌های برای بسته‌بندی محصولاتی مانند تخم‌مرغ، مرغ و میوه در این دو مرکز اعلام آمادگی کردند.
عضو هیات مدیره سازمان تعاون روستایی کشور با اشاره به اینکه در بخش تامین مواد غذایی به جز گوشت قرمز و دام سبک مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: گوشت مرغ، تخم‌مرغ، میوه و سبزی برای اجرای این طرح به وفور وجود دارد.
علی‌آبادی با بیان اینکه نرم‌افزارهایی برای توزیع مواد غذایی با شبکه‌های خروجی استارت‌آپ‌ها تهیه شده و آماده ورود به بازار است، اظهار کرد: هر استارت‌آپی که نرم‌افزار بهتری ارائه کند، می‌تواند با آن نرم‌افزار به بازار وارد شود تا مواد غذایی با یک حرکت فرهنگی، با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه به دنبال اسمی فارسی برای این طرح هستیم، افزود: هنوز اسمی برای این طرح انتخاب نشده و استارت‌آپ، اسمی غیرفارسی و مترادف حرکتی تند و شتاب‌دهنده است.
علی‌آبادی با بیان اینکه تاکنون اتحادیه‌های باغداران، مرغ تخم‌گذار، مرغ گوشتی و ماهیان سردابی برای حضور در این طرح اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: با توسعه طرح توزیع دیجیتالی مواد غذایی ممکن است بقیه اتحادیه‌ها متقاضی ورود به این طرح شوند.
عضو هیات مدیره سازمان تعاون روستایی ایران گفت: در جلسات مشترک وزیر جهاد کشاورزی با معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، بر حمایت از استارت‌آپ‌ها جهت توزیع مواد غذایی، پروتئینی، میوه و سبزی تاکید شد و نگاه استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی بر ایجاد زنجیره بین مزرعه تا سفره نشان می‌دهد هدف وزارت جهاد کشاورزی رسیدن محصولات کشاورزی با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت به دست مصرف‌کننده است.
وی بیان کرد: سازمان تعاون روستایی به‌عنوان متولی و ناظر بر مراکز تولید مواد غذایی در کشور و یکی از ارکان این بخش می‌تواند به‌عنوان کمک‌کننده این مجموعه جهت تنظیم بازار از زیرساخت‌ها استفاده کند.
علی‌آبادی با بیان اینکه سازمان تعاون روستایی ساختار توزیع محصولات غذایی با استارت‌آپ‌ها را در ۴ بخش طراحی کرده است ، اظهار کرد: سازمان تعاون روستایی مدیریت حوزه تولید را بر عهده خواهد داشت، حوزه توزیع در بخش‌های شهری و بین‌شهری با بخش خصوصی و استارت‌آپ‌ها، تقویت و حمایت می‌شود، همچنین حوزه تسهیل گری بر عهده معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی است که این ماموریت به سازمان تعاون روستایی واگذار شده است.

 
خبرهای تصویری
پر بازدید ترین ها
بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک بین اتاق بازگانی ایران و شرق آفریقا و موسسه توسعه دانش، پژوهش و فن‌آوری فرزان در نشست مشترک
در جلسه‌ای که با حضور دکتر مسعود برهمن، رئیس اتاق بازرگانی ایران و شرق آفریقا و دکتر غلامرضا حبیبی، مدیرعامل...

نظرات ارزشمند شما

خبرنامه