چگونه می‌توان ایده کسب‌وکار را آزمایش کرد

فرض کنید که ایده‌ای عالی دارید و آماده‌اید تا به‌سرعت کارآفرین شوید. اما آیا نسبت به اجرایی بودن ایده تان مطمئن هستید؟ قبل از سرمایه‌گذاری در کسب‌وکاری جدید، باید پتانسیل واقعی ایده‌تان را آزمایش کنید.
آیا می دانید چقدر احتمال دارد که در کسب‌وکارتان موفق شوید؟ از این چهار استراتژی برای آزمایش ایده‌تان استفاده کنید.

 

۱- سؤالات درست از خود بپرسید.
ایده‌های مبهم و برنامه‌های ناتمام، شروعی دشوار برای کسب‌وکارتان را رقم می زنند. برای پیدا کردن پاسخ‌های مور نیازتان، باید سؤالات درست را از خود بپرسید.
اول، همه جوانب کسب‌وکارتان را در نظر بگیرید. سؤالاتی که می‌پرسید کمک می‌کند تا در روند تفکرتان عمیق‌تر شوید و برنامه‌هایتان را بهبود ببخشید. حل مسائل در ابتدای کار، شما را به موفقیت می‌رساند.
سؤالات زیر نمونه‌هایی از سؤالاتی هستند که می‌بایست پیش از شروع کسب‌وکار به آن‌ها فکر کنید:
• چرا می‌خواهم کسب‌وکاری شروع کنم؟
• چه مشکلی را می‌خواهم حل می‌کنم؟
• مشتری هدفم چه کسانی اند؟
• چه منابعی دارم؟
• اهدافم چه هستند؟
می‌توانید پاسخ‌هایتان را برای یکپارچه کردن افکارتان روی کاغذ بیاورید. وقتی به سؤالات عمومی پاسخ دادید، می‌توانید مراحل بعدی آزمایش ایده کسب‌وکارتان را شروع کنید.

 

۲-رقبایتان را بشناسید
قطعاً نمی‌خواهید بیش از حد درگیر کارهایی شوید که رقبایتان انجام می‌دهند. اما، فکر خوبی برای درک استراتژی آن‌ها است. قبل از شروع کسب‌وکار، تحلیلی از شرکت‌هایی که شبیهتان هستند، انجام دهید.
با نگاه کردن به کسب‌وکارهای دیگر، می‌توانید بفهمید درگذشته شرکت چه چیزی کارآمد بوده است. صاحبان باهوش کسب‌وکارها، از کسانی که ایده‌های مشابهی را اجرا کرده‌اند، موارد زیادی یاد می‌گیرند.
بررسی وضعیت رقابت کمک می‌کند تا بفهمید که چه مسائلی ایده‌تان را نابود می‌کند. برای دستیابی به پایگاهی مستحکم از مشتریان، باید به مصرف‌کنندگان نشان دهید که چقدر کسب‌وکارتان منحصربه‌فرد است. این کار را می‌توانید از هر طریقی مثل تغییر وضعیت بازار با ارائه محصول جدید یا ایده‌های منحصربه‌فرد انجام دهید.

 

۳- سرمایه‌تان را ارزیابی کنید
همه ما این ضرب‌المثل را شنیده‌ایم که: «پول، پول می‌آورد». به دلایلی این عبارت کلیشه شده؛ اما در بیشتر موارد درست است. برای شروع استارت‌آپ خود، به سرمایه نیاز دارید.
سرمایه اولیه را می‌توانید از چندین منبع مختلف تهیه کنید. بسیاری از کارآفرینان هزینه‌های شروع کسب‌وکار کوچک خود را با وجوه شخصی، مانند استفاده از حساب پس‌انداز یا سایر سپرده‌های نقدی خود پوشش می‌دهند. سایر کارآفرینان روی کمک دوستان و خانواده‌شان حساب می‌کنند. بانک‌ها و وام‌دهندگان خصوصی همچنین برنامه‌هایی برای وام‌دهی برای کسب‌وکارهای کوچک، ارائه می‌دهند.
احتمالاً از چندین راه‌حل را برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارتان، بهره می‌برید. راه تأمین بودجه ایمن برای استارت‌آپ، ممکن است دشوار باشد، چون هنوز کسب‌وکارتان به سوددهی نرسیده است. برای اینکه سایرین را در مورد قابل‌اجرا بودن ایده‌تان متقاعد کنید، طرح مختصری برای کسب‌وکار تهیه کنید. طرحی که چگونگی تخصیص بودجه و میزان انتظارات درآمدی‌تان را نشان می‌دهد.

 

۴- دسترسی به بازار
یکی از بهترین منابع برای آزمایش ایده کسب‌وکار، بازار هدف است. مشتری ایده آلتان را تعریف کرده تا بتوانید روی کسانی که به محصولات یا خدماتتان علاقه‌مندند، تمرکز کنید. سپس تجزیه‌وتحلیل بازار را روی گروه کوچکی اجرا کنید.

خبرهای تصویری
پر بازدید ترین ها
بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک بین اتاق بازگانی ایران و شرق آفریقا و موسسه توسعه دانش، پژوهش و فن‌آوری فرزان در نشست مشترک
در جلسه‌ای که با حضور دکتر مسعود برهمن، رئیس اتاق بازرگانی ایران و شرق آفریقا و دکتر غلامرضا حبیبی، مدیرعامل...

نظرات ارزشمند شما

خبرنامه