معرفی مدیرعامل
دکتر غلامرضا حبیبی در سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. وی در مقطع دکترا فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانش آموخته و رتبه اول دکترای مدیریت کسب و کار (DBA) از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بوده و در مقطع متوسطه و راهنمایی، فارغ التحصیل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دبیرستان علامه حلی تهران است.
دکتر غلامرضا حبیبی دارای ۲۱ عنوان مقاله در مجلات معتبر بین المللی تا سطح عامل تاثیر ۲۴، ۲ عنوان مقاله در مجلات داخلی و ۶ مورد ارائه مقاله در کنگره های خارجی و داخلی می باشد. وی همچنین دارای ۱۱ عنوان کتاب تالیفی در زمینه های مختلف پژوهشی، آموزشی و تخصصی می باشد. تالیفات منتشر شده در زمره بهترین تالیفات کشور قرار داشته و جوایز کشوری زیادی را به خود اختصاص داده اند. وی همچنین موفق به اخذ یک گرانت بین المللی در زمینه مطالعه اپیدمیولوژیک واکسن سرطان گردن رحم و ۱۴ مورد گرانت پژوهشی داخلی شده است. دکتر حبیبی دارای سابقه تدریس روش تحقیق و تالیف است.
مجموعه ای از تقدیرنامه ها در سوابق ایشان قابل ملاحظه است که از آن جمله می توان به :
تقدیر توسط رئیس جمهوری اسلامی ایران و وزیر کار، کسب لوح تقدیر از معاون اول ریاست جمهوری، لوح تقدیر از رئیس مجلس شورای اسلامی، لوح تقدیر از مدیرکل کار و امور اجتماعی استان تهران، ۲ لوح تقدیر از استاندار تهران و کسب عنوان جوان برگزیده، لوح تقدیر از رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، ۳ لوح تقدیر و مدال از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت پژوهشی این دانشگاه، لوح تقدیر از رئیس دانشگاه تهران، لوح تقدیر از رئیس دانشگاه علوم اقتصادی و کسب عنوان کارآفرین برگزیده به انتخاب این دانشگاه، لوح تقدیر از رئیس شورا و مرکز ملی رقابت، لوح تقدیر از دبیر کنفدراسیون صنعت ایران و همچنین کسب عناوین کتاب سال دانشگاهی، کتاب سال دانشجویی، برگزیده جشنواره ابن سینا و جشنواره شهید هدایت در دوره های متوالی و لوح تقدیر و تندیس از همایش ملی تعاون و همایش ملی بزرگان نوآوری اشاره کرد.
دکتر غلامرضا حبیبی همچنین به عنوان کارآفرین برتر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز انتخاب شده است.
دکتر غلامرضا حبیبی مفتخر به احراز عنوان کارآفرین برتر ملی و کارآفرین برتر استان تهران در سال ۱۳۹۰ شده است. متعاقب انتخاب به عنوان کار آفرین برتر ملی، وی در دو نوبت در محضر مقام معظم رهبری (در ماه مبارک رمضان سال ۹۰ ) و همچنین در حضور رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر پیرامون کارآفرینی سخنرانی داشته است. ایشان هم اکنون عضو هیات امنای کانون کارآفرینان استان تهران و در حدفاصل سالهای ۹۰ تا ۹۲ نماینده کارآفرینان در شورای عالی اشتغال کشور بوده است.
دکتر غلامرضا حبیبی عضو هیات موسس، مدیر عامل و عضو هیات مدیره موسسه توسعه دانش، پژوهش و فناوری فرزان می باشد. این موسسه هم اکنون پس از یک دهه ارزش آفرینی، به عنوان یک شرکت دانش بنیان، عضو پارک فناوری پردیس می باشد و صلاحیت آن به تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری (مرکز آموزش مدیریت دولتی)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان غذا ودارو) نیز رسیده است. دکتر غلامرضا حبیبی همچنین موسس سازمان پژوهش های بالینی فرزان به عنوان نخستین سازمان پژوهش های بالینی ایرانی به تایید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت است. او پایه گذار نخستین مرکز نگارش علمی ایرانی است که ما حصل آن تا کنون انتشار بیش از ۵۰۰ مقاله در مجلات معتبر بین المللی بوده است. از دیگر سوابق اجرایی ایشان می توان به موسس و سرپرست دفتر تدوین و بازنگری کتاب های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دبیر شبکه کشوری بیوتکنولوژی پزشکی، مجری طرح هرم تربیت پژوهشگر، مجری طرح کتابخانه الکترونیک کتاب های آموزشی و معاون امور دانشکده پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان اشاره کرد.
وی همچنین عضو موسس شبکه آموزش پژوهش (RTNet) عضو انجمن بین المللی پژوهشگران بالینی (ACRP) عضو جامعه بین المللی مدیریت اطلاعات بالینی (SCDM) و سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران است.
دکتر غلامرضا حبیبی سابقه کار ژورنالی در مجلات مختلف کشور را داراست. وی عضو هیات سردبیری مجله نشاء علم (Science Cultivation) می باشد و پیش از این مدیریت اجرایی و ویراستاری مجله پزشکی قانونی (سازمان پزشکی قانونی کشور) و مجله دانش پزشکی (سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ) را بر عهده داشته است. وی با ارائه مشاوره به دهها مجله کشور، نقش چشمگیری در نمایه سازی مجلات کشورمان در نمایه های معتبر بین المللی و افزایش شاخصه های تولید علم کشور ایفا نموده است. دکتر غلامرضا حبیبی همچنین به انتخاب معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجری طرح ارزشیابی و رتبه بندی مجلات علوم پزشکی کشور بوده است. وی عضو موسس و سردبیر خبرنامه پژوهشی الکترونیک فرزان است. از این خبرنامه تا کنون ۹۰ شماره طی ۶ سال گذشته به صورت مرتب و ماهیانه منتشر شده است. این خبرنامه ضمن ارائه مقالات تحلیلی از وضعیت پژوهش کشور و همچنین مقالات آموزشی ، اطلاع رسانی اخبار پژوهشی کشور را به ۷۵۰۰۰ نفر از اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاهی و غیر دانشگاهی بر عهده داشته است.
در حوزه فناوری اطلاعات، دکتر غلامرضا حبیبی طراح و تهیه کننده ۶ نرم افزار دانش بنیان است که توسط شورای عالی انفورماتیک کشور و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تایید و ثبت شده اند. اسامی این نرم افزارها “فراسا؛ سامانه آموزش و سنجش الکترونیک” ، ” فرادیتا؛ سامانه مدیریت اطلاعات پژوهشی” و “فرانگار؛ سامانه مدیریت مقالات پژوهشی”، فرامک: سامانه ارسال پیامک”، :فراساز: ویژه تولید محتوای چندرسانه ای” و “پژوهشیاران فرزان: ویژه ارائه خدمات پژوهشی” می باشد. بنابر نتایج مطالعات صورت گرفته، نرم افزار سوم و بعضی از قابلیت ها و امکانات نرم افزارهای دیگر در سطح جهانی بی نظیر است. این ۶ نرم افزار هم اکنون در سطحی گسترده مورد استفاده هزاران کاربر و مراکز متعدد علمی و پژوهشی کشورمان قرار دارد بنحویکه در سامانه آموزش و سنجش الکترونیک فراسا بیش از ۶۰۰۰۰ نفر از ۲۰۰ دوره آموزشی موجود در این سامانه بهره برده اند. وی همچنین طراح و تهیه کننده ۱۴ وب سایت پژوهشی و عضو هیات سردبیری سایت ذهن آسا ویژه آموزش مهارت های پایه جهت موفقیت در کار و زندگی می باشد.
دکتر غلامرضا حبیبی به عنوان یک کارآفرین، مشاور و تحلیلگر کارآفرینی بویژه در زمینه کارآفرینی دانش بنیان و تهیه کننده بسته آموزشی مهارت های کارآفرینی دانشگاهی و دانش بنیان است. وی هم اکنون عضو هیات امنای کانون کارآفرینان استان تهران و عضو هیات مدیره و نایب رئیس انجمن صنفی مراکز مشاوره کارآفرینی می باشد.
نظرات ارزشمند شما