کاربردهای بازاریابی عصب پایه برای بازاریابان و صاحبان کسب و کار

قسمت دوم 
فواید و کاربردهایی که علم و روش های بازاریابی عصب پایه (neuromarketing)برای بازاریابان وصاحبان  کسب و کارها دارد را می توان در چند مورد مهم زیر خلاصه کرد:
    با استفاده از نتایج آزمایش های بازاریابی عصب پایه آنها می توانند روی مشکلات و در واقع نیازهای واقعی مصرف کنندگان تمرکز کنند. در واقع با استفاده از تکنیک های نورو مارکتینگ شما دقیق تر و بهتر می توانید نیازهای مشتریان بالقوه/مصرف کنندگان که یکی از مقوله های مهم در کسب و کار و تجارت است را تشخیص دهید و متناسب با آن محصول را طراحی، تبلیغ و توزیع کنید.
    یکی از نتایجی که تحقیقات بازاریابی عصب پایه نشان داده اند این است که تصویر یا صورت تاثیر بیشتری روی مخاطب یا مشتری می گذارد. در واقع مغز ما پیام های احساسی حاصل از حالات مختلف صورت یا یک تصویر را سریعتر از یک متن دریافت کرده است. این نتایج در فعالیت های تبلیغاتی و بازاریابی بسیار کاربرد دارد و می تواند به طراحان کمک کند که فیلم ها یا محصولات تبلیغاتی بهتری تهیه کنند.
    یکی دیگر از نتایج یا کاربردهای حاصل از تحقیقات بازاریابی عصب پایه این است که اگر شما بخواهید بر ضمیر ناخودآگاه فرد تاثیر گذارید باید سریع این کار را انجام دهید. پیام های کوتاه و جملات کوتاه و تاثیرگذار در تبلیغات و در بسته بندی محصولات می تواند تاثیر بیشتری بر روی مغز افراد و مشتریان شما بگذارد.
    در طراحی فیلم/تیزرهای تبلیغاتی شما باید هم بر آغاز و هم پایان فیلم/تیزر تبلیغاتی تاکید و تمرکز کنید. ابتدای فیلم پر کننده مغز است و می تواند جهت گیری ذهن را شکل دهد و مخاطب را وادار به تماشای فیلم شما بکند، پایان آن فیلم تبلیغاتی نیز می تواند مخاطب/مشتری بالقوه را به خرید محصول شما یا فکر کردن درباره آن ترغیب کند.
 

خبرهای تصویری
پر بازدید ترین ها
مجموعه ۳ جلدی کتاب های کارآفرینی دانش بنیان به همراه ۳ حلقه لوح فشرده و دوره های آموزش مجازی و چندرسانه ای آنها در دسترس علاقمندان است.
مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی فرزان جهت توانمند سازی کارآفرینان به ویژه کارآفرینان دانش بنیان اقدام به انتشار مجموعه...
دعوت به همکاری از مشاوران کسب و کار و مربیان و منتورها
مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی فرزان، از "مشاوران حرفه ای در تمامی حوزه های کسب و کار و مدیریت" به...
کارگاه «از ایده تا چاپ مقاله با ابزارهای هوش مصنوعی» در دومین کنگره بین‌المللی AIMS 2025توسط گروه هوش مصنوعی موسسه فرزان برگزار شد.
در جریان دومین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی (AIMS 2025)، یکی از رویدادهای شاخص علمی کشور در حوزه...
دیدار رئیس هیات مدیره انجمن و مدیرعامل موسسه فرزان و عضویت موسسه فرزان در انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران
در جلسه‌ای که به منظور گسترش همکاری‌های در حوزه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال برگزار شد، دکتر داود ادیب، رئیس...
افتتاح دفتر جدید موسسه فرزان در مرکز نوآوری ایرانتک: پلی میان دانشگاه و صنعت
موسسه توسعه دانش پژوهش و فناوری فرزان، دفتر جدید خود را در مرکز نوآوری ایرانتک، واقع در دانشگاه علوم پزشکی...

نظرات ارزشمند شما

خبرنامه