۵ اپلیکیشن برتر در زمینه پس انداز پول در سال ۲۰۱۷

 

در هر جایگاه و مقامی که باشیم، پس انداز هرچه بیشتر درآمد هدفی مطلوب محسوب می شود. البته این امر لزوماً به معنای انباشت منابع مالی در حساب های بانکی نیست. در واقع پس انداز به شما در زمینه هزینه بیشتر روی امور با اهمیت و با اولویت بالاتر کمک خواهد کرد. منظور از امور مهم در اینجا آن دسته از فرآیندهایی هست که سود بیشتری با خود به همراه دارند.
همچنین منبع مالی که در یک بخش از کسب وکارمان ذخیره می کنیم، در موارد ضروری مانند ورشکستگی یا موقعیت های ایده آل تر مثل بازنشستگی به کارمان خواهد آمد. بدین ترتیب با صرفه جویی در بخش های کوچک کسب وکارمان زندگی و فعالیت حرفه ای بهتری را تدارک خواهیم دید.
اگرچه فواید پس انداز برای اغلب افراد روشن است، با این حال مشکل اصلی در راه دستیابی به این هدف انتخاب نقطه آغاز است. شاید پاسخ بسیاری از افراد تلاش برای برنامه ریزی شخصی و نادیده انگاری تمایل به خرج پول در راه های بی فایده است. با این حال همانطور که تکنولوژی و دانش بشری پیشرفت کرده، امکان های پیش روی ما به منظور دستیابی به اهداف مان نیز توسعه یافته است.

۱- ارزان و ساده مثل چیم

چیم نام اپ اندروید و IOS در زمینه مدیریت حساب های بانکی است. مزیت اصلی چیم، استفاده شرکت توسعه دهنده از سیستم بیمه گسترده به منظور رفع خسارت های احتمالی ناشی از تعلیق سیستم حفاظتی شرکت است. به این ترتیب با خیال راحت اطلاعات حساب مان را در اختیار تیم توسعه دهنده چیم قرار می دهیم تا این اپ هوشمند مدیریت دخل وخرج مان را برعهده گیرد.
علاوه بر امنیت گسترده، در زمینه پس انداز چیم از پروتکل نسبتا ساده ای سود می برد. براین اساس به عنوان کاربر مبتدی امکان پس انداز خودکار ۱۰درصد از درآمد ماهانه مان وجود دارد. پس از گذشت چهار ماه و در صورت رضایت تان امکان افزایش نرخ پس انداز وجود خواهد داشت. همچنین در صورت علاقه امکان پس انداز غیرمستقیم در صورت خرید هرنوع کالایی نیز وجود دارد. در این مورد یکی از دوستانم برای ترک سیگار شروع به استفاده از این سیستم کرد و پس از خرید هر بسته سیگار ۵ دلار پس انداز می کرد. او اکنون علاوه بر کاهش محسوس مصرفش در حدود ۱۲۰۰ دلار پس انداز نیز دارد.
به رغم همه ایده های جذاب این اپ برای پس انداز پول بازهم به نظر کاستی وجود دارد. در واقع اغلب ما پس اندازهای مان را در کوتاه مدت خرج می کنیم. برهمین اساس چیم پس انداز افراد را به حساب های بلندمدت که امکان برداشت وجه از آنها در کوتاه مدت وجود ندارد، منتقل می کند.

 

۲- دیجیت، مثل ساعت دقیق

دیجیت استارت آپی مبتنی بر شخصی سازی فرآیند پس انداز است. در این الگوریتم با استفاده از هوش مصنوعی و در صورت نیاز بررسی مشاوران شرکت برنامه ای ویژه برای هر مشترک ارائه می شود. سیستم تحلیل دیجیت به گونه ای طراحی شده تا با توجه به سطح درآمد و هزینه های افراد برنامه ویژه ای را به وی ارائه دهد.
نخستین نکته ای که در مورد دیجیت باید به آن اشاره کرد، استفاده از حساب پشتیبان درون شرکتی است. به این ترتیب هزینه های مالیات مشتری و شرکت تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد یافت. هوش مصنوعی دیجیت در طول ماه سه بار حساب افراد را مورد بررسی قرار داده و در صورت تغییر محسوس در سطح درآمدتان به سرعت برنامه پس انداز را به روز رسانی یا متوقف می کند. نحوه پرداخت مبلغ پس انداز شده نیز هر سه ماه خواهد بود. در مورد درصد پس انداز نیز در ماه اول یک درصد و پس از آن به انتخاب شما به صورت تساعدی یا ملایم مقدار پس اندازتان افزایش خواهد یافت.

 

۳- با Clarity Money شفافیت و طبقه بندی را تجربه کنید

Clarify Money براساس تماز میان هزینه های حیاتی و خرج های اضافی به مرتب سازی خروجی حساب تان می پردازد. به منظور استفاده از این اپ رایگان که روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS قابل اجراست، ابتدا نیازمند تکیل فرمی از فهرست هزینه ها و سطح درآمدتان هستید. برهمین اساس این سیستم هزینه های اضافی شما را شناسایی کرده و به شما پیشنهاد حذف شان را خواهد داد.
یکی از پیشنهادهای جالب Clarity Money استفاده از بخش اندک پس انداز ماهانه به منظور بیمه شما و کسب وکارتان است. در همین راستا این شرکت با مؤسسه های معتبر بین المللی در زمینه بیمه مشتریان خود همکاری نزدیکی دارد. همچنین در صورت علاقه امکان سرمایه گذاری در بورس با همراهی مشاورهای حرفه ای نیز وجود دارد. بدون شک استفاده از امکانات ویژه Clarity Money مستلزم پرداخت مبلغ مشخصی است. با این حال در مقایسه با سطح رضایت کاربران پرداخت این هزینه ها منطقی به نظر می رسد.

 

۴- برنامه ریزی دقیق به سبک Qapital

شاید اقدام به پس اندازی مبالغ معینی در پایان هر ماه بدون در اختیار داشتن هدفی خاص دشوار باشد. این امر بدان معناست که ما نیازمند انگیزه هایی قوی به منظور پس انداز منظم هستیم. استارت آپ Qapital براساس تأکید بر همین نکته به ظاهر کم اهمیت به شهرت بالایی دست یافته است. ایده اصلی این اپ، گردآوری اهداف میان مدت و بلند مدت افراد و برنامه ریزی فرآیند پس انداز به منظور دستیابی به آنهاست.
باتوجه به وسعت کشورهای تحت پوشش Qapital و شرایط اقتصادی نامتوازن در کشورهای گوناگون این اپ تمام مبالغ پس انداز شده را به دلار تبدیل می کند. به این ترتیب احتمال کاهش ارزش پس انداز افراد تا حد زیادی کاهش خواهد یافت. همچنین در صورت انتخاب گزینه پس انداز بلندمدت شرکت متعهد به پرداخت سود ماهانه به شما خواهد شد. بدون شک همین استفاده هوشمندانه از حساب های پس انداز موجب تبدیل Qapital به برترین ایده پس انداز در زمینه سوددهی شده است.

 

۵- پرداخت قبض ها با مینت

تا اینجا تمام اپ های معرفی شده در راستای پس انداز مبالغ مشخص به منظور دستیابی افراد به اهدافی مانند توسعه کسب وکار یا خرید خانه و اتومبیل بوده است. با این حال برخی استارتاپ های حوزه پس انداز نیز با هدف پرداخت خودکار قبض ها در پایان هر ماه طراحی شده اند. مینت نام پروژه ای هدفمند به منظور رهایی از شر پرداخت قبض های متعدد در پایان هر ماه است. تنها کافی است قبوض چهار ماه اخیرتان را برای تیم پشتیبان این اپ ارسال کنید تا به طور هوشمند در طول ماه مبالغی را از حساب تان پس انداز کرده و در نهایت قبض ها را به صورت خودکار پرداخت کند.
علاوه بر پرداخت قبوض، امکان پس انداز خودکار مبالغی معین و انتقال آنها در پایان ماه به حساب فرزندان یا کارمندان شرکت تان نیز وجود دارد. تنها مشکل این اپ، اشتراک سالانه ۲۵ دلاری است که در مقایسه با سطح خدمات ارائه شده مبلغ چندان زیادی به نظر نمی رسد.

 
خبرهای تصویری
پر بازدید ترین ها

نظرات ارزشمند شما

خبرنامه