کانون کشوری مراکز مشاوره کارآفرینی رسما آغاز به کار کرد

با برگزاری نخستین مجمع و انتخابات هیات مدیره، کانون کشوری مراکز مشاوره کارآفرینی، رسما کار خود را آغاز کرد.

این مجمع در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۹۸  در سالن همایش های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور روسا و نمایندگان انجمن های صنفی مراکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی استان ها، مدیرکل توسعه کار آفرینی وزارت و ناظرین این وزارتخانه، برگزار شد. در این مجمع، ۱۰ انجمن استانی حضور داشتند.

کانون کشوری مراکز مشاوره کارآفرینی، تشکل صنفی کشوری مراکز مشاوره کارآفرینی می باشد که رسالت آن سازماندهی و هماهنگی امور مراکز مشاوره کارآفرینی در سطح کشوری می باشد. این کانون متشکل از انجمن های صنفی استانی است.

هم اکنون بیش از ۲۰۰ مرکز مشاوره کارآفرینی در کشور، تشکیل شده و مشغول به فعالیت می باشند.

در این مجمع که با حضور ناظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار گردید، ۵ تن اعضای هیات مدیره انتخاب شدند. بر این اساس و به ترتیب آرا، دکتر غلامرضا حبیبی از استان تهران، دکتر حسین معتمدی از استان فارس، مهندس محمود جانی در میان از استان خراسان شمالی، دکتر فرزاد قلعه کوهی از استان آذربایجان غربی و مجتبی مومنی طارمسری از استان گیلان انتخاب شدند. همچنین شاهرخ سلیمی از استان خوزستان نیز به عنوان عضو علی البدل انتخاب شد. دکتر الله کرم لیراوی به عنوان بازرس کانون و محمدحسین پورشمسی بندرآباد به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گشتند.

مراکز مشاوره کارآفرینی بر اساس مصوبه شورایعالی اشتغال در جلسه مورخ ۹۰/۴/۱۹ تشکیل شده اند. این مراکز با دریافت مجوز از ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هر استان و زیر نظر این اداره، فعالیت می نمایند و هدف آنها پشتیبانی از کارآفرینان در اکوسیستم کسب و کار و کارافرینی می باشد. هر مرکز دارای تعدادی اعضای هیات علمی می باشد که رسالت راهبری علمی و ارائه خدمات مشاوره به کارآفرینان و تولید کنندگان را بر عهده دارند.

هم اکنون انجمن های صنفی استانی مراکز مشاوره کارآفرینی متشکل از مراکز مشاوره کارآفرینی، در ۱۰ استان کشور شکل گرفته اند. این استان ها شامل، تهران، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، فارس، گیلان، یزد؛ بوشهر، اصفهان، زنجان و خوزستان می باشد. انتظار می رود با افزایش تعداد مراکز در سایر استان ها و شکل گیری تشکل های صنفی در آنها، بر تعداد انجمن های عضو کانون سراسری افزوده شود.

امید است با شکل گیری و تثبیت جایگاه مراکز مشاوره کارآفرینی و کانون سراسری مراکز، در اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری، این مراکز، نقش موثری در ارائه مشاوره و پشتیبانی از کارآفرینان و تولیدکنندگان ایفا نمایند.

خبرهای تصویری
پر بازدید ترین ها
بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک بین اتاق بازگانی ایران و شرق آفریقا و موسسه توسعه دانش، پژوهش و فن‌آوری فرزان در نشست مشترک
در جلسه‌ای که با حضور دکتر مسعود برهمن، رئیس اتاق بازرگانی ایران و شرق آفریقا و دکتر غلامرضا حبیبی، مدیرعامل...

نظرات ارزشمند شما

خبرنامه